Jiu Jitsu Praha

Jiu Jitsu je tradiční bojové umění, které Vám perfektně vytvaruje postavu a zbaví Vás přebytečných tukových zásob. Kromě toho všeho je i ideálním řešením pro odreagování se po pracovním dni plném stresu. Nejen tedy, že uděláte něco pro své zdraví, uděláte něco i pro sebe samé, a to tím, že se naučíte možnostem, jak se ubránit, případně jak ubránit své nejbližší. Vyzkoušejte i Vy Jiu Jitsu Praha v Tiger Gym!
Jiu Jitsu – chraňte sebe i své blízké
Tím, že budete vědět, že jste kdykoliv připraveni ochránit sebe či své blízké, posílíte své sebevědomí a celkově si dodáte energii do příštích dnů. Zvládnete mnohem lépe stresové situace, uvolníte se a budete se cítit ve společnosti druhých jistěji. Kurz sebeobrany v Tiger Gym – Jiu Jitsu v Praze Vás spolehlivě naučí, jak se bránit a jak reagovat na nejčastější druhy útoků.
Kurzy sebeobrany Jiu Jitsu Praha
Jiu Jitsu je charakterizované jako bojové umění, jeho podstatným aspektem je ovšem také životní filozofie. Jiu Jitsu je volně přeložitelné jako „jemné umění“, tedy myslet si, že se jedná o tvrdý bojový trénink, by bylo chybou. Filozofie Jiu Jitsu v sobě spojuje prvky energie a sebeovládání a zdravý životní styl, který je v dnešní době tak potřebný. Přesvědčte se sami v tréninkovém centru Jiu Jitsu Praha – Tiger Gym na Praze 6 – nebo nahlédněte na naše webové stránky kickbox-praha.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky a jeho autorem je numberone. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.