Sauna se stane vaším novým útočištěm po náročném dni

Málokdo tuší, že je finská sauna vhodná pro řešení špatného psychického stavu. Její účinky na zdravotní stav a imunitu jsou již všem známy. O tom, že velmi úspěšně rozpouští také stres a deprese už každý neví. Vlhký teplý vzduch totiž velmi příznivě ovlivňuje nervovou soustavu, která je spouštěčem momentálního psychického stavu. Pokud do sauny vstupujete nervózní nebo podráždění, můžete si být jistí, že ven už vyjdete naprosto v pořádku.

Vliv, který má sauna na psychiku, můžete ještě umocnit použitím éterických olejů, které napodobují účinky aromaterapie. Každý proces, který sauna poskytuje, musí být ukončen také ochlazením těla studenou vodou v bazénu nebo studenou sprchou. Poté opět vstoupíte do sauny, kde celý proces zopakujete. Takto to proveďte několikrát za sebou a sami uvidíte, jaké zázraky s vámi tradiční finský saunovací proces udělá.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada, E-shop a jeho autorem je alell1. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.