Komfortní a úsporné vytápění průmyslových či sportovních hal

Ideálním řešením, jak ekonomicky vytápět rozměrné haly nebo průmyslové objekty, je funkční a úsporné sálavé vytápění. Pokud sháníte spotřebiče, na něž se můžete zcela spolehnout, staňte se spokojeným zákazníkem renomované firmy Schwank. Světlé a tmavé zářiče této osvědčené značky jsou použitelné prakticky kdekoliv. Skvěle poslouží v letištních halách, na hotelových terasách, sportovních stadionech i v dalších oblastech průmyslu či podnikání. Sálavé vytápění  se dokonale postará o příjemný pocit tepla, a navíc s inovativní technologií Schwank vytápíte veškeré prostory šetrně a současně aktivně snižujete emise CO². Všem klientům jsou garantovány nejen značné energetické úspory, ale i perfektně sladěný zákaznický servis.              

Teplo přenášené sáláním

Úspěšná německá firma Schwank nabízí zákazníkům pro vytápění budov nebo hal kvalitní a efektivní infračervené zářiče, které disponují celou řadou výhod. Mimo jiné přinášejí rychlou návratnost investic, zajišťují přirozené a komfortní teplo, umožňují částečné vytápění ploch a uživatelé se nemusí obávat průvanu či víření prachu. Mezi osvědčené produkty firmy Schwank patří světlé a tmavé infračervené zářiče, hybridní systémy, horkovzdušné jednotky, hořáky a desky apod. S výběrem vhodného spotřebiče vám zkušený a vstřícný personál kdykoliv poradí.  

Inovační topná technika

Dlouhou životností a nejvyšší kvalitou se vyznačují i zákazníky často vyhledávané plynové infrazářiče, na které se firma Schwank už mnoho let specializuje. Představují energeticky výhodné řešení pro vytápěné hal, velkých ploch či skladů. Plynové infrazářiče  Schwank si pořizují zákazníci z více než 40 zemí světa a jsou mezi nimi středně velké firmy, ale i společnosti nadnárodního významu. Firma Schwank je dnes celosvětově největším dodavatelem plynového infračerveného vytápění do hal, a mezi stálé klienty se můžete zařadit také vy!