Nejen ubytovaní hosté si mohou přes Velikonoce dopřát nevšední kulinářský zážitek v Lázních Luhačovice. Pro všechny návštěvníky je na velikonoční neděli 5.4.2015 připraven ve Francouzské restauraci ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu v Luhačovicích nevšední gastronomický zážitek v podobě slavnostního brunche. Informovala o tom ředitelka hotelu Miloslava Fialová.
„Nedělní velikonoční hodování jsme zařadili k dubnové nabídce Pokrmy z mladého masa, která symbolizuje příchod jara. Od 11.00 do 15.00 hodin se návštěvníci mohou těšit na neomezenou konzumaci velikonočních a regionálních jídel a pokrmů z mladého masa. Samozřejmostí je tradiční velikonoční nádivka, beránek, moravské vdolečky a další speciality. Na své si přijdou i milovníci domácí zabijačky. Hosty přivítáme pohárkem dobré slivovice nebo hruškovice a krojovanou cimbálovou muzikou. Mysleli jsme i na symbol velikonoc, kraslice, a proto jsme zajistili malování a prodej kraslic přímo na místě,“ popsala akci M. Fialová.
Zároveň zdůraznila, že každý návštěvník velikonočního brunche získá poukaz do wellness centra, kde jsou k dispozici zážitkový bazén, whirlpool, Kneippův chodník, vyhřívaná lehátka a saunový svět. Poukaz na 50 % slevu na dvě hodiny strávené v tomto luxusním prostředí ve stylu starořímských lázní je platný do 15.12.2015.
Noblesní budovu hotelu ALEXANDRIA**** z 30. let minulého století nelze v centru města přehlédnout. Právě tak návštěvníky okouzlí interiér Francouzské restaurace se skvělým personálem a nabízenými službami. Zpestřením stálého jídelního lístku jsou každý měsíc nové aktuální nabídky pokrmů ze sezónních surovin.
Šéfkuchařka Jitka Boráňová získala bronzovou medaili M. D. Rettigové
Věhlasnou Francouzskou restauraci, která je vyhlášená svojí kuchyní, vede šéfkuchařka Jitka Boráňová. Její kulinářské umění odměnila před několika dny Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, jedním z nejvyšších ocenění. Bronzová medaile M. D. Rettigové se uděluje za mimořádný přínos, podporu a aktivní spolupráci s AKC ČR po dobu nejméně 4 let. Jitka Boráňová je dlouholetou členkou asociace a ve své práci využívá nejmodernější postupy a znalosti. Podílí se také na výchově mladých kuchařů. Nominaci představenstvu AKC ČR předložil přímo její prezident Bc. Miroslav Kubec. Ocenění bylo předáno v sobotu 21.3.2015 na celostátní Valné hromadě asociace v Praze.
Jitka Boráňová pracuje v akciové společnosti Lázně Luhačovice již 12 let. Po předchozích zkušenostech v několika komerčních provozech v Luhačovicích nastoupila v roce 2003 jako šéfkuchařka do hotelu Jurkovičův dům a v roce 2010 zaujala stejnou pozici i v nově otevřeném ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu, kde vede tým 6 kuchařů. Kromě řady kurzů a seminářů je absolventkou Kulinářské akademie a nedá dopustit na českou a moravskou kuchyni a především regionální pokrmy.
Využijte i vy volné dny během svátků jara, dopřejte si velikonoční hodování a zregenerujte své tělo v luxusním ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu. Nejnavštěvovanější moravské lázně Luhačovice jsou to pravé místo pro velikonoční relax. Jedinečná atmosféra v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu je zárukou nezapomenutelných zážitků. Kromě Velikonoc připravili lázně na rok 2015 i širokou nabídku léčebných, regeneračních, relaxačních a wellness, víkendových, rekondičních pobytů a pobytů pro děti.
Lázně Luhačovice, a.s., jsou největší společností poskytující lázeňské a rekreační služby v Luhačovicích. Zároveň jsou nejnavštěvovanějšími moravskými a čtvrtými nejnavštěvovanějšími českými lázněmi. Lázně jsou nejen místem léčebných a wellness pobytů, ale i oblíbeným místem pro jednodenní výlety. Lázně Luhačovice vlastní a starají se o lázeňský areál s rozlohou 20 ha, včetně lázeňské kolonády a divadla. Akciová společnost má ve správě i 11 luhačovických minerálních pramenů, z nichž nejznámější jsou Vincentka, Aloiska, Ottovka a pramen Dr. Šťastného.
Další informace jsou na webových stránkách www.HotelAlexandria.cz a www.LazneLuhacovice.cz.
Loňský velikonoční brunch si můžete prohlédnout na: https://www.youtube.com/watch?v=EuTbLtcWYBA&feature=youtu.be