Oddluzteme.cz je Váš specialista pro těžké životní situace

Také Vás již napadlo, že pokud nejste schopni splatit úvěr, možná to vyřeší další? Avšak vězte, že tudy cesta nevede. Už mnoho lidí se touto cestou zadlužilo do konce života. Další úvěry Vaší situaci naopak zhorší. Buďte chytřejší a nechte si poradit od odborníků. Máte-li problém s dluhy a neschopností splácet, kontaktujte Oddluzteme.cz. Pomůžeme Vám překonat to nejtěžší období Vašeho života a zbavit se Vašich dluhů, abyste mohli začít zase normálně žít. Oddlužení je u nás jediným legálním řešením. Avšak musíte se připravit na nutnou nouzi.

Osobní bankrot podmínky Vám sice umožní zbavit se více než 70 % dlužné částky, avšak za předpokladu, že zbývajících 30 % splatíte do 5 let. Během těchto 5 let musíte vystačit s pouhým minimem, které uspokojí Vaše základní potřeby a nezadluží Vás. Není to tudíž zrovna snadná cesta, avšak zajistí Vám, že se s dluhy nebudete potýkat po zbytek Vašeho života. Navíc pokud vyhlásíte osobní bankrot, soud zamítne veškeré návrhy exekuce, a tak v případě řádného splacení nepřijdete o svůj majetek. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes!

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika a jeho autorem je alell1. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.