OPERATIVNÍ PŮJČKA

Do nepříjemné situace s náhlým nedostatkem finančních prostředků se během života dostal snad každý. Z emailu i z poštovní schránky každý den číhá seznam položek nutných k úhradě a snadno se k nim pak přidruží náhlá porucha automobilu, doslouživší vybavení domácnosti nebo nějaká další nepříjemná nehoda… a rezervy domácího rozpočtu prostě na opravu nebo nákup nového vybavení nestačí. Řekněme, že se jedná o částku do 30 tisíc. Nechce se vám, a třeba ani z časových důvodů nemůžete, spoléhat na vyřizování bankovního úvěru včetně složitého schvalovacího procesu a nutnosti ručitele, dokladu příjmů atd…Jak se tedy vypořádat s nutností půjčky tak, aby byla půjčka vyřízena co nejrychleji a ve výsledku vás její splácení nezatížilo nepřiměřeně dlouho? Nabízí se zajímavá a dostupná možnost operativní půjčky.

Půjčka bez ručitelských příjmů je určena opravdu každému. Není potřeba vyřizovat zdlouhavou agendu a vyjma minima administrativy se každý žadatel obejde bez ručitele. Celý princip u půjčky bez doložení příjmu je snadný, rychlý a efektivní! Mezi žadateli jsou zpravidla nezaměstnaní, kteří nemají pravidelný měsíční příjem, nebo lidé pracující na neoficiální pracovní poměr. Své příjmy rovněž nemohou doložit.

Nebankovní půjčka bez registru těží ze své výhody, kdy zpravidla dochází ke schválení úvěru bez podrobného zkoumání klientovy finanční historie. Nebankovní půjčka bez registru je zpravidla realizována ve velmi krátké době, ovšem je nutné počítat s vyšším úrokem. Jedná se spíše o malé půjčky řádově v tisících korunách, které jsou většinou vypláceny v hotovosti.

Shrneme-li tedy jednotlivé výhody. U operativní půjčky jednáte přímo s věřitelem, kterému nemusíte dokazovat ani příjem ani není třeba nahlížet do registru. Navíc můžete žádat o výši splátek podle vašich možností. Další výraznou pozitivní změnou, na rozdíl od dokazování účelu u banky – ji lze využít na jakýkoli účel! Neplatíte žádné poplatky předem. Veškeré poplatky včetně notářského poplatku můžete uhradit z půjčované částky. Tato půjčka je proto naprosto dostupná pro všechny žadatele. Půjčku věřitel procesuje rychle, diskrétně a částka je vyplacena v podstatě okamžitě v hotovosti!

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika a jeho autorem je Rednex105. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.