Zvažujete založení s.r.o. od profesionálů?

Pokud se rozhodnete nechat si založit vlastní firmu na klíč, Profi-kancelář s.r.o. vám zajistí kompletní servis od počátku až do konce. Po osobní konzultaci a na základě vaší plné moci připraví všechny potřebné dokumenty, notářský zápis – u toho jediného musíte být osobně, živnostenské oprávnění, registraci na obchodním rejstříku i registraci na finančním úřadě.

Rychlost vyřízení založení s.r.o.

Spěcháte na založení s.r.o.? Pak je možnost využití služeb Profi-kanceláře opravdu ta nejlepší volba. Do dvou týdnů můžete být hrdým majitelem zbrusu nové firmy. Celý proces založení firmy trvá při plynulém průběhu pouhých 10 pracovních dní od sepsání notářského zápisu. Nevěříte? Pak vás možná přesvědčí garance plynulosti a bezproblémového zápisu společnosti do obchodního rejstříku v předem domluveném termínu. Pokud nebude vše podle plánu, Profi-kancelář vám poskytne slevu na své služby a to až do výše 100 %. Přesně podle jejich hesla „rychle nebo zdarma“.

Sídlo firmy na skvělé adrese

Šíře služeb poskytovaných společností Profi-kancelář zahrnuje i další zajímavé nabídky. Jednou z nich je sídlo firmy. Díky tzv. virtuální kanceláři získáte prestižní adresu své firmy v Praze. Stálá recepce se vám tu postará o běžný kontakt s úřady a klienty a zařídí běžnou administrativu. Pokud nepotřebujete ke svému podnikání vlastní administrativní prostory, je toto skvělou možností, jak si ušetřit peníze i starosti.

Začátek podnikání je i tak složitý, proč si ho tedy ještě komplikovat zbytečným běháním po úřadech? Nechte raději vše na profesionálech, kteří v tom umějí chodit.

Využijte tak virtuální sídlo firmy v Praze a založení firmy od Profi-kanceláře.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Služby a jeho autorem je redakce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.