Jak podnikat na volné noze?

V příspěvku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých námětů souvisejících také se založením s.r.o. a podnikáním na volné noze. Například vám články zodpoví tyto otázky:

  • Jak podnikat na volné noze?
  • Jak si založit franšízu?

Odkazy na jednotlivé články najdete níže…

Jak podnikat na volné noze?

V prvním článku s názvem “Jak podnikat na volné noze?” se dočtete, že Ffreelancer je nezávislý profesionál, který má speciální dovednosti nebo znalosti, které určují jeho know-how. Úzce se specializuje na jednu nebo maximálně dvě činnosti, které dokáže vykonávat ve vysoké kvalitě, proto jej v podnikání neohrožuje konkurence ze strany velkých firem. Takový podnikatel provozuje svoji činnost pod svým vlastním jménem a proto je pro něj důležité mít dobrou pověst, kterou získá díky dobře odvedené práci. Více informací se dozvíte v článku.

Jak si založit franšízu?

Druhý článek s titulkem “Jak si založit franšízu?” vás bude informovat, že se jedná o specifický typ obchodní činnosti, kdy podnikatel využívá podporu zaběhnuté společnosti, její obchodní značky a know-how, k vlastnímu podnikání. Je to vlastně pronájem práv k podnikání, kdy jedna strana poskytuje licenci a zaběhnutou obchodní značku a druhá strana podle určených pravidel pod touto značkou samostatně podniká. V ČR působí franšízy jako RE/MAX, DoDo nebo Ugo. Dále pro více informací již čtěte zmíněný článek.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika a jeho autorem je redakce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.