Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?

Článek níže přináší informace a praktické tipy pro všechny podnikatele. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů týkajících se nejen nově založených firem. Například témata z těchto oblastí:

  • Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?
  • Založení s.r.o. pro fitness centrum
  • Jak podnikat když jsem v exekuci?

Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?

V prvním článku s názvem “Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?“ se dozvíte, že insolvenční zákon neomezuje dlužníka v jeho rozhodnutí začít během trvání schváleného oddlužení podnikat, tedy začít vykonávat výdělečnou činnost jako OSVČ nebo začít vykonávat funkci statutární orgánu v korporaci (jednatel, člen představenstva atd.). Více dalších informací si již přečtěte v článku zde.

Založení s.r.o. pro fitness centrum

V druhém článku s titulkem “Založení s.r.o. pro fitness centrum” se dočtete, že nejdříve je nutné ověřit dostupnost názvu firmy, který jste vybrali. Také je nutné předem zajistit sídlo společnosti, to znamená být vlastníkem sídla společnosti nebo mít aktuální souhlas vlastníka v případě pronajatého prostoru. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.

Jak podnikat když jsem v exekuci?

V posledním článku s titulkem “Jak podnikat když jsem v exekuci?” se dozvíte, že v podnikatelském sektoru rozhodně často probíraná a zároveň nesmírně palčivá otázka, nicméně podnikání s exekucí samozřejmě možné je. Největší problém ovšem v rámci podnikání činí právě pro OSVČ, které ručí za své závazky celým svým majetkem. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika a jeho autorem je redakce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.