Dětské kočárky Firkon pro vaše dítě

Společnost Firkon je polskou rodinnou firmou, která kočárky vyrábí od roku 1987. Dlouholeté zkušenosti ve výrobě dětských kočárků se projevují v kvalitě, estetice a zároveň trvanlivosti výrobků. Kočárky Firkon jsou vyráběny v souladu s evropskými normami EN1888. Své zákazníky si našly po celé Evropě. Kočárky Firkon se staly na trhu velmi žádané především pro jejich vynikající hodnocení v testech.

Kočárky Firkon jsou vyráběny zejména jako kombinované kočárky s lehkou hliníkovou konstrukcí, na kterou lze nasadit hlubokou korbičku, sportovní sedačku a pomocí adaptérů také autosedačku. Rukojeť kočárku lze výškově nastavit. U řady kočárků Firkon lze libovolně zvolit design kočárku: Konstrukce v barvách černá, bílá, stříbrná, s výběrem rukojetí koženou, gumovou a s kolečky nízko profilovými, bílými, chromovanými a černými. Potahové látky lze vybírat ze 120 barevných kombinací. Každý zákazník si tak může nakombinovat vlastní design kočárku.

Hluboké korbičky

dětské kočárky FIRKONHluboké korbičky jsou opatřeny pohodlným madlem ke snadnému přenášení. Dítě spící v kočárku tak není nutné budit. Zaoblená spodní část skeletu nabízí možnost využití korbičky jako kolébky pro utišení pláče miminka. Stříška kočárků je nastavitelná a opěrka zad je polohovatelná. Polstrování kočárku lze vyprat, stejně jako nánožník. Kočárek je pro lepší bezpečnost opatřen reflexními prvky.

Sportovní sedačky

Sportovní sedačky mají polohovatelnou zádovou opěrku do čtyř poloh, polohovatelná je také opěrka nohou. Stříška kočárku je nastavitelná a má odvětrávací okénko a všitou moskytiéru. Dítě je chráněno pětibodovým bezpečnostním pásem. Madlo před dítětem je polstrované a lze jej odejmout. Sedačku lze umístit po směru i proti směru jízdy. Pro větší bezpečnost za šera je kočárek opět chráněn všitými reflexními prvky.

Kočárek firkon lze využít i pro rychlou přepravu při nákupu. Postačí kostru kočárku doplnit příslušenstvím pro upevnění autosedačky. Dítě má po dobu nakupování dostatečné pohodlí. Do prostoru pod kočárkem se pak vejdou tašky s nákupem.